Tijdens de maand mei is onze toonzaal gesloten op 1, 13, 23 en 24 mei.

Geniet van kortingen tot wel 30% tijdens onze solden!

Gepubliceerd: 30-07-2020

Geniet van kortingen tot wel 30% tijdens onze solden!

Tijd om je slag te slaan! In augustus geniet je bij Verco Tapijten van kortingen tot wel 30%. Het is het ideale moment om jouw woning te verrijken met een tapijt dat perfect bij de stijl van jouw woning past.

Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze op maat van jouw interieur, want jouw interieur is onze passie!

In deze bijzondere tijden blijft de gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers uiteraard onze allerhoogste prioriteit. Om een maximale veiligheid te kunnen garanderen, kan je momenteel enkel op afspraak langskomen. Zo kan je langer dan een half uur komen shoppen én één extra persoon meenemen. Een win-win situatie dus!

Daarnaast geeft dit ons de gelegenheid om jouw bezoek naar een hoger niveau te tillen. Een afspraak maken kan eenvoudig online, via 052/47.01.96 of info@vercotapijten.be.

Kom dus snel langs in onze showroom, op afspraak natuurlijk, en laat je helemaal onderdompelen in ons ruim aanbod tapijten en interieurdecoratie. En wie weet ben jij binnenkort trotse eigenaar van een Verco Tapijt.

Tot snel!

Afspraak maken