Steeds open op zondag van 14u – 18u | Uitzonderlijk gesloten op donderdag 30 mei, zondag 9 en maandag 10 juni

Modern tapijt kopen? Verco Tapijten heeft het ruimste aanbod

Wil je kwalitatief modern tapijt kopen? Kom eens kijken in de showroom van Verco Tapijten. Wij hebben een bijzonder uitgebreid assortiment aan moderne tapijten voor ieders smaak en stijl. Onze interieuradviseurs laten je niet aan je lot over. Bovendien presenteren wij een selectie van onze moderne tapijten ook graag bij je thuis. Zo weet je meteen of je keuze ook in jouw interieur past.

Bekijk ons assortiment handgeknoopte tapijten

Verco Tapijten: dé referentie voor modern tapijt

Hou je van modern? Strak en sober of extravagant? Ben je op zoek naar een tapijt dat perfect blendt in je woonkamer, slaapkamer of keuken of mag het net alle aandacht opeisen? Wat je smaak of budget ook is: wij hebben het moderne tapijt van je dromen.

Kom eens langs. Onze interieurspecialisten begeleiden je graag bij je aankoop. Ook al heb je totaal geen idee wat je precies wenst, wij zorgen ervoor dat je met het perfecte tapijt voor jouw interieur naar huis gaat.

Kort of hoogpolig modern tapijt?

Loop je graag op je blote voeten rond? Dan is hoogpolig tapijt helemaal voor jou! Zak weg in een centimeters dik tapijt en voel hoe de wol, zijde of linnen je voetzolen bij elke stap masseert. Een hoogpolig modern tapijt staat garant voor pure verwennerij. Vraag ernaar in onze toonzaal!

Een modern tapijt kiezen?

Tapijt kiezen in een showroom is niet zo eenvoudig. Je weet namelijk nooit écht zeker of je aankoop wel zal matchen met je interieur. Breng daarom gerust een foto, een vloertegel, een stuk gordijnstof of een kleurstaal van de muren mee.

Ben je nog niet zeker van je stuk? Dan presenteren wij een selectie van onze tapijten bij je thuis. En dat volledig kosteloos. Zo zie je meteen of de combinatie die jij voor ogen hebt ook echt werkt in jouw interieur.

Bij Verco Tapijten gaan we voor 100% tevreden klanten. Met minder zijn wij niet tevreden.

Tot binnenkort in onze showroom!