Steeds open op zondag van 14u – 18u | Uitzonderlijk gesloten op donderdag 30 mei, zondag 9 en maandag 10 juni

Verco Tapijten: dé referentie in de regio Gent

Verco Tapijten is dé specialist in tapijten van de regio Gent. In onze showroom in Hamme, op een halfuurtje rijden van Gent, vind je een bijzonder uitgebreid assortiment aan handgeknoopt tapijt, machinaal geweven tapijt of hoogpolig tapijt. Liever een tapijt op maat? Onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

Bekijk ons assortiment tapijten

De referentie voor tapijten in de regio rond Gent

Verco Tapijten is een bekende naam in Oost-Vlaanderen, en ver daarbuiten. Ben je op zoek naar kwaliteitstapijten? Breng een bezoekje aan onze meer dan 1.000 vierkante meter grote toonzaal. Naast tapijten vind je er ook vloerbekleding, traplopers en decoratieve elementen voor je woon-, bad- of slaapkamer.

Ontdek ons assortiment

Een ruime keuze aan diverse tapijten, zowel qua stijl en prijs: daarvoor moet je bij Verco Tapijten zijn. Een greep uit het assortiment:

Machinaal geweven tapijten
Kwalitatief tapijt aan een budgetvriendelijke prijs? Ons aanbod machinaal geweven tapijten is even indrukwekkend als divers. Beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Overdonderd door de keuzemogelijkheden? Laat je bijstaan door onze interieurspecialisten.

Handgeknoopte tapijten
Oosters tapijt van Iran, Nepal, Afghanistan of India? Al onze tapijten worden volledig met de hand geknoopt en zijn gemaakt van 100% natuurlijke wol. Ook hier hebben we een ruime keuze aan kleuren, tekeningen en motieven.

Hoogpolig tapijt
Laat je voeten verwennen door ons hoogpolig tapijt. Heerlijk om op te liggen, voor het haardvuur, de televisie of gewoon om te luieren. Onze hoogpolige tapijten zijn beschikbaar in tal van varianten: 100% wol of een combinatie met zijde of linnen. Aan jou de keuze. Kies uit topmerken als Carpet Sign, Jov, Manhattan, Danskina, Kinnasand, Longbarn, Ora Pro Nobis, Perletta en andere.

Tot binnenkort in onze showroom!