Ons assortiment vloerbekleding

Een stoffen vloerbekleding in huis is gezonder én hygiënischer dan harde bekleding, zoals laminaat of vloeren – zelfs voor wie met allergieën kampt. Bovendien is het ook warmer, gezelliger en aangenamer om op te lopen.

Ontdek ons ruim assortiment vloerbekleding in onze showroom. Wij leveren niet alleen, maar plaatsen ook bij je thuis. Gespannen of gelijmd? Onze vakmannen zorgen voor de perfecte afwerking.

Vasttapijt

Vasttapijt (ook wel ‘kamerbreed tapijt’ of ‘tapis-plain’ in de volksmond) bestaat in alle kleuren en materialen. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren. Maak je keuze uit tal van materialen in verschillende kleuren. Wij hebben een vasttapijt voor ieders smaak en voor elke ruimte.

Tapijttegels

De warmte en gezelligheid van een klassiek kamerbreed tapijt gecombineerd met de flexibiliteit van vloertegels: dat zijn tapijttegels. Bijzonder geschikt voor openbare ruimten en kantoren, maar ook in privéwoningen steeds vaker een mooi alternatief voor vast tapijt

Vinylvloeren

Veelzijdig, onderhoudsvriendelijk en een weelde aan ontwerpen en kleuren. Ga je voor een natuurlijke houtlook of eerder voor een monochroom design? Bij ons vind je de ruimste keuze.

Pvc en LVT-vloeren

Pvc- en LVT-vloeren zien er net zo mooi uit als parket of vloeren, laten zich zeer gemakkelijk plaatsen en zijn net zo duurzaam als vinyl. Bovendien zijn onze pvc-clickstrips waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming en onderhoudsvriendelijk.

Linoleum

Linoleum past in elk interieur en is verkrijgbaar in tal van vormen, kleuren en motieven. Combineer verschillende afwerkingen voor dat extra speciaal effect. Bovendien is linoleum een sterk en slijtvast natuurlijk product.

De perfecte vloerbekleding kiezen?

Laat je begeleiden door onze interieurspecialisten